StoreSecured

Welcome, Guest Login

Support Portal

Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Attributes

Shawn Hogbin Dec 05, 2019 08:50AM PST

How do I delete excess attributes? I added one more than I need and I have not found a way to delete it.

5 Community Answers

Best Answer
Shawn Hogbin Dec 09, 2019 07:11AM PST

Issue Resolved: It was an account permission's issue. Thank you for your help.

View in conversation


Up 0 rated Down
Melanie Dec 05, 2019 02:23PM PST StoreSecured Agent

From the attribute list screen there is a link to delete any of the attributes in the list one at a time, or use the checkboxes to select multiple to delete and then select the delete button.

Up 0 rated Down
Shawn Hogbin Dec 06, 2019 06:09AM PST
Do you have to be logged in as a site administrator to see that? I am in the attribute list and I don't see checkboxes, or the link to delete, or the delete button.
Up 0 rated Down
Melanie Dec 07, 2019 05:16AM PST StoreSecured Agent

Yes, you need to be logged into the backend for editing the store to do that but you don’t necessarily have to be the main store admin. Can you please include a picture of what you are seeing? You should see a list view that looks similar to the other ones like the items list, departments list, orders list and so on with the checkboxes and the edit and delete links.

Up 0 rated Down
Shawn Hogbin Dec 09, 2019 06:46AM PST
I do not see a way to upload an image to this forum.

To explain what I am seeing: When I am under the "Department View/Edit" I can see on the right-hand side the ability to edit and delete, along with the check boxes. However, when I go to the "View/Edit" tab for either "Items" or "Attributes" there is no checkbox, or "Delete" link. The Edit link is still present. I have tried disabling any extension I have on my browser, and then using a different browser. Neither of these has allowed the "Delete" link to reappear.
Up 0 rated Down
Shawn Hogbin Best Answer Dec 09, 2019 07:11AM PST
Issue Resolved: It was an account permission's issue. Thank you for your help.

This question has received the maximum number of answers.

Contact Us

  • Ask the Community
  • Email Support
support@storesecured.com
http://assets3.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete